- 15 Mar 2021
- 5,828
- 418
- 0
- İstatistikte sabit

Son düzenleme:
eski üyeler yararlanamıyor maalesefEski uyeler
Kimlik ve adres onayı sonrası müşteri tanıma formu açılacak, formu doldurman 1 dk sürmüyor. Ardından 5 dk içerisinde 5 BTXN coin hesabına eklenmiş olur.Kayıt oldum da kimlik onay yapmadım yapınca otomatik mi eklencek
Onay tanıma formu hepsi tamam hani eklenen bişe olmadiEkli dosyayı görüntüle 7987
Bitexen'e Üye Olup Hesap Onayı Yapan Herkes 5 BTXN Coin (50₺) Kazanıyor!
Kimlik Onayı, Adres Onayı ve Müşteri Tanıma Formunu tamamladıktan sonra otomatik eklenmektedir.
Direkt banka hesabınıza çekebilirsiniz.
Bitexen Giriş: https://www.bitexen.com/sign-up?ref=51228279
Müşteri tanıma formundan sonraki 10 dakika icerisinde eklenmesi lazim dost 5 BTXN coinOnay tanıma formu hepsi tamam hani eklenen bişe olmadi
Borsaya giriş yapılıyor suanüye olduk giriş yapmıyor anlamadım
sizdede öylemi acaba????
borsaya yatırım minimum 1 tl, banka hesabın ile 1-2 TL yatırım yapıp çekebilirsin paranı dostParayı cekemiyorum bir defa yatırım yapmamız mi gerekiyor
Kimlik ve adres onayindan sonra müşteri tanıma formunu doldurdun muHesap onaylandı gelen giden bi bakiye yok
Evet doldurdum işlem nasıl oluyor a anlamadım hesap onaylıKimlik ve adres onayindan sonra müşteri tanıma formunu doldurdun mu
Müşteri tanıma formunu doldurduktan 10 dakika sonra 5 btxn coin yansimasi lazim eger yansimadiysa yarin sabah müşteri hizmetlerini ara eklerler dostEvet doldurdum işlem nasıl oluyor a anlamadım hesap onaylı