Ateşle gelsinistek yapabiliyormuyuz![]()
Post Cezagram'dı ama senden kıymetli değilLil Zey 1 gr eksik
Türkçe Rap'te Ceza ve diğerleri vardır. Umarım katılırsın banatskler bu kızda çok iyi
bayan olarak şimdiye kadar ilk beğendiğim benimde Lil Zey olduTürkçe Rap'te Ceza ve diğerleri vardır. Umarım katılırsın bana![]()
Ceza'nın kardeşi var, adı Ayben. Yapamadı, severdim kendisini. Bir insan; abisi Türkçe Rap'in kralıyken, neden kendisini geliştiremez? Çok acayip.bayan olarak şimdiye kadar ilk beğendiğim benimde Lil Zey oldu
ayben daha ne yapmalı çok merak ediyorum piyasada başka kadın mc varmı onun kariyerine sahip sayısız konser sayısız parça yaptı en kral mclerle düetleri var albümleri var hiçbiri boş degil izlenmeleri dinlenmeleri cogu erkek rapcinin bile uzerinde gelistireemedi yorumuna yapamadı yorumuna katılmıyorum tesekkurlerCeza'nın kardeşi var, adı Ayben. Yapamadı, severdim kendisini. Bir insan; abisi Türkçe Rap'in kralıyken, neden kendisini geliştiremez? Çok acayip.
Vasco da gama beni cok yatirdi kral oraya da diss atmıs"Adam sandığın o Vasco da Gana gibi legal korsan hiç olmadım ki ben!
Kabadayı gibi gezip, Sarkozy gibi ayağımın altına nal çakmadım ki ben!
Londra ovasına gidip deli gibi kraliçenin kıçına hiç bakmadım ki ben!
'Kızları sünnet etmeyin' diyen cahil İngiliz gibi olmadım ki ben!"